Jayanti is erg creatief en maakt graag voor haar vijf kleinkinderen mooie, originele en unieke cadeaus die vrijwel nergens in Nederland makkelijk te koop zijn. Door de vele familiefeesten en speciale gelegenheden, was ze altijd wel bezig om iets te verzinnen en te creëren. De partner van Jayanti wilde dat ze haar creativiteit ook buiten haar gezin kon uiten. En kwam op het idee voor een webshop. Haar creativiteit; hun kleinkinderen; en hun voorliefde voor de Indiase handwerk met diens prachtige kleurencombinaties bracht ‘Lallikindermode’ tot stand.  De naam ‘Lalli’ van Lallikindermode komt uit de kinderjaren van Jayanti. De moeder van Jayanti had voor alle kinderen koosnaampjes. En de liefste klonk altijd ‘Lalli’ voor de meisjes en ‘Lalla’ voor de jongens.

Bij Lallikindermode heb je een breed assortiment aan Indiase kinderkleding, sieraden, schoenen,  accessoires, en gewoon leuke hebbedingetjes. Daarnaast zijn er verschillende handgemaakte creaties van Jayanti verkrijgbaar. Neem rustig een kijkje, en laat u betoveren door de mooie producten.

Ook is het mogelijk om bij Lallikindermode uw (feest) kleding te laten (ver)maken! Bel of mail voor de mogelijkheden, en maak een afspraak: 06-38925329, lallideco@gmail.com