Lalideco
Van der Helmstraat 276
3067 HL Rotterdam, Nederland
+31 638925329

Registratie Kamer van Koophandel Rotterdam: 54593573
Geregistreerd onder de handelsnaam: Lali Deco

 1. Algemeen
  1.1 De hieronder genoemde algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan via de online shop van Lalli Kindermode.
  1.2 Onderstaande voorwaarden kunnen te allen tijde door Lallikindermode gewijzigd worden.
  1.3 Door het plaatsen van een bestelling bij Lalli Kindermode verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
  1.4 Op de algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 2. Prijzen en verzendkosten
  2.1 Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, incl. BTW en excl. verzendkosten. De verzendkosten worden in het totaaloverzicht, voor het sluiten van de overeenkomst, berekend.
  2.2 De verzendkosten bedragen voor alle …..
  2.3 Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.
  2.4. Lalli Kindermode is niet aansprakelijk voor de gevolgen van (kennelijke) invoer fouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten ontleend worden.
  2.5 Bij ruilen/retourneren van artikelen zijn de verzendkosten voor het terugsturen naar Lalli Kindermode voor de klant. Indien het echter een ruiling betreft zal Lalli Kindermode de verzendkosten voor het opnieuw op te sturen artikel op zich nemen.
 3. Betaling
  3.1 Na bestelling in de webshop ontvangt u direct een email met de bevestiging van uw bestelling incl. ordernummer.
  3.2 Betaling kan geschieden op volgende manieren: Direct online via iDeal, PayPal, Sofort of zelfstandig overboeking
  3.3 Bestellingen worden alleen verzonden na ontvangst van betaling.
  3.4 Bij het ontvangen van de betaling door Lalli Kindermode ontvangt u een bevestiging hiervan per email.
 4. Levering
  4.1 Alle bestellingen worden na ontvangst van de betaling aangeboden voor verzending bij de pakketdienst naar keuze als brievenpost of pakketpost.
  4.2 Lalli Kindermode streven is om na de plaatsing van uw bestelling, en ontvangst van de desbetreffende betaling, de door u bestelde artikelen binnen 48 uur te verzenden (m.u.v. zaterdag en zondag en feestdagen). De afhandeling van de bezorging valt onder de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende leveringspartner.
  4.3 Per email ontvangt u een bevestiging indien uw bestelling is verzonden.
  4.4 Indien bestellingen, om wat voor reden dan ook, voor verzending vertraging van meer dan 7 dagen oplopen, wordt u hiervan per email op de hoogte gebracht. Indien bestellingen binnen 30 dagen na plaatsing niet geleverd kunnen worden heeft de klant het recht de bestelling kosteloos te annuleren.
  4.5 Lalli Kindermode is niet aansprakelijk voor evt. schade/verlies indien een bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven adres.
  4.6 Lalli Kindermode is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door het transportbedrijf.
  4.7 Indien een bestelling onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal Lalli Kindermode de klant hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen via email. Indien betaling al heeft plaatsgevonden zal deze teruggestort worden.
 5. Ruilen en retourneren
  5.1 Indien u niet geheel tevreden bent dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst artikelen aan Lalli Kindermode retourneren of omruilen. Dit geldt NIET voor oorbellen, deze worden vanwege hygiënische redenen niet teruggenomen.
  5.2 De verzendkosten alsmede het verzendrisico van het retourzenden van de artikelen zijn voor risico van de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen. Bij ruiling neemt Lalli Kindermode de verzendkosten van het opnieuw op te sturen artikel eenmalig voor haar rekening.
  5.3 Artikelen kunnen aan Lalli Kindermode retour gezonden worden onder de volgende voorwaarden:
  – Binnen 7 dagen na ontvangst van de bestellingen dienen retouren of ruilingen per e mail aangekondigd te worden alsmede teruggestuurd te worden. Email Aankondigingen dienen te gebeuren via lallideco@gmail.com. Hierin kunt u tevens aangeven of u het artikel wenst te retourneren of welk product u wenst terug te ontvangen.
  – Artikelen dienen ongedragen, met aangehecht kaartje en in originele verpakking binnen 7 dagen na ontvangst teruggestuurd te worden, daarbij voorzien van het retour formulier waarin uw naam, adres en ordernummer vermeld zijn. Het artikel dient verstuurd te worden naar het volgende adres:
  Lalli Kindermode 
  Van der Helmstraat 276
  3067HL Rotterdam
  – Bij retouren zal het retour te ontvangen bedrag (na aftrek van de verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.
 6. Aansprakelijkheid en garantie 
  6.1 Lalli Kindermode doet er alles aan om een zo goed mogelijk product te leveren. Alle producten bezitten dan ook die eigenschappen die u bij normaal gebruik mag verwachten. Na ontvangst van de artikelen dient u deze direct te controleren. Mochten deze niet aan uw verwachtingen voldoen, niet conform uw bestelling zijn of niet voldoen aan de beschrijving op de website dient u dit per ommegaande per email aan ons te melden (e-mailadres) Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het zoeken van een oplossing.
  6.2 Bij het niet volgen van de onderhoudstips kan Lalli Kindermode niet aansprakelijk worden gesteld, cq worden klachten ongegrond verklaard.
  6.3 Lalli Kindermode is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
  6.4 De inhoud van de website is zorgvuldig samengesteld. Lalli Kindermode kan echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet juiste en/of onvolledige informatie.
  6.5 Indien onopzettelijk door typ, –zet –of drukfouten verkeerde prijsinformatie op de website is vermeld zal deze zo spoedig mogelijk worden aangepast. Ook op al gedane bestellingen kunnen prijswijzigingen als gevolg van bovenstaande worden doorgevoerd, indien de bestelling nog niet verzonden is. Desgewenst mag de klant vanwege bovenstaande prijswijziging de gedane bestelling kosteloos annuleren.

Gebruiksveiligheid

Veel van onze artikelen bevatten kleine onderdelen zoals kralen, steentjes en koorden. Bij onzorgvuldig gebruik, kan dit gevaar opleveren bij kinderen. Het wordt daarom dringend aanbevolen om deze artikelen onder toezicht te gebruiken. Hiermee wordt bedoeld, dat uw kind niet met deze sieraden en/of uitgangskledij moet gaan slapen, tenzij onder toezicht van een volwassene.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u ons (Lalli Kindermode) via een ondubbelzinnige verklaring

(bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing, de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij proberen u terug te betalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, afhankelijk van onze mogelijkheden; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Indien u de volledige bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling of binnen 14 dagen na melding van uw retour terugstuurt ontvangt u het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten die u heeft betaald bij aankoop terug.

Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet vervalt het recht op terugbetaling van het aankoopbedrag. U heeft dan de mogelijkheid om na betaling van de verzendkosten de artikelen terug te ontvangen op uw adres.

De kosten voor het terug sturen van de artikelen zijn voor uw eigen rekening tenzij vooraf anders overeengekomen of als is vastgesteld dat u een verkeerd en/of ondeugdelijk product heeft ontvangen. In dat geval ontvangt u van ons een retourlabel via uw e-mail.

Indien van toepassing, bent u alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen dat het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van: – volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

– producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne;

Verzending

Wij verzenden met onder andere, Homerr, PostNL en DHL

Uw pakket wordt na de verzending vaak de volgende dag bij u aangeboden, maar er kan geen garantie worden geboden. Mocht uw zending langer duren dan 48 uur of uw zending is niet meer te volgens via de track-en-trace code die wij u gegeven hebben, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via lallideco@gmail.com of +31638925329

Privacy Policy

Lalli Kindermode vindt de privacy en veiligheid van al haar klanten erg belangrijk en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal gegevens nodig.

Lalli Kindermode gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 

Indien u ook uw telefoonnummer opgeeft zullen wij dit alleen gebruiken om u te informeren over eventuele belangrijke wijzigingen t.b.v. je bestelling.

Om het winkelen bij Lalli Kindermode zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en nog beter aan uw wensen voldoen. Met de door u gegeven toestemming gebruiken wij uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich afmelden via de link onderaan elke mailing.

Wanneer u bij Lalli Kindermode een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw persoonlijke account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Bekijk hier de uitgebreide versie van onze privacy policy